Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8231 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
A mozesz mi wskazac gdzie niby wszystkich wyzywam i ponizam - chetnie zobacze
Czy tylko tak sobie dorabiasz ideologie do dupy ?

Ciemnogrod nazywam ciemnogrodem, a prostaka prostakiem, wulgarna babe nazywam wulgarna baba, a gdzie twierdze, ze wszyscy tacy sa ? hæ? Obrazilabym znaczne grono forumowiczow, gdybym ich wsadzila do jednego worka z toba. Jednak, nie wiedze problemu, zebys poparla swoje insynuacje jakas moja wypowiedzia o "wszystkich" . W przeciwnym wypadku, pozostanie to bezwartosciowym pluciem na oslep, tym co ci slina na jezyk przyniesie, czyli jak zwykle pustoslowiem..

nie mysl,ze dam sie sprowokowac i bede latac po forum cytujac twoje wypociny i docinki...a swoja droga krotka masz pamiec..chocby przykład tej dziewczyny Renaty czy podobnie,która zmieszałas z błotem i ponizyłas nawet nie wiedząc czy jej problemy z pisownia nie wynikaja z choroby...aj szkoda na twoje madrosci czasu...jest tu wiele wartościowszych ludzi majacych cos ciekawego do powiedzenia,ktorym nie kapie piana z ust...

Sprowokowac Ciebie ?

Chyba raczej podac cos na uspokojenie
Wiec, jesli nie potrafisz poprzec swoich zarzutow dowodami, to pozostanie to zwyklym goloslowiem.
Ja potrafie wytknac ci podwojna moralnosc, kiedy jednym razem twierdzisz, ze przeciez "5 latka juz moze", a nastepnie czujesz sie zniesmaczona tym, ze ktos lubi seks w trojkacie. To pierwsze, faktycznie wywolalo zniesmaczenie forumowiczow. Mam okreslone poglady i trzymam sie ich zawsze, ty, twoje widzenie swiata i twoja moralnosc, to jak papier toaletowy na wietrze...Zalezy, w ktora strone wieje i gdzie mozesz byc ewentualnie zauwazona

Co do wartosciowych ludzi na forum, to faktycznie jest ich tu troche, ty niestety do nich nie nalezych. Skaczesz jak nadworny pajac pod publike. Wypowiadasz sie tam, gdzie juz jakies gremium sie zebralo i czujesz jakis grunt pod nogami.
Nie gon za mna, przeciez juz chyba wiesz, ze nie nadazysz. Dostaniesz jedynie zadyszki i twoj slownik Rudej Manki sie wreszcie wyczerpie.

Twoje problemy z poprawna pisownia, to pewnie tez efekt choroby ?
Czy zwyczajnie tak "tak lubiesz" ?

i znowu pudło..nie moj tekst,,5 latka juz może...,,przeczytaj dokładnie i nie przypisuj komuś czegos,czego nie napisał......jak zazwyczaj wszystko po łepkach,aby zabłysnąć..jak juz chcesz kogos oczerniac to doczytaj tłumoku i poźniej sie wypowiadaj...i nie naginaj faktów do siebie...mam w dupie w ilu sie rżna,pieciu czy dziesieciu..takze i to,ze ciebie widac to rajcuje kazdy ma prawo napisac ale kazdy ma prawo tez to zanegowac...no ale tylko idiotka potrafi dopisac ciąg dalszy do stwierdzenia,ze takie anonse maja swoj dział...i wyolbrzymic wszystko do granic mozliwoscia jaka jest twoja moralnosc?tu bronisz wolnosci wszelkiej masci a gdzie indziej ta wolnosc ludziom ograniczasz..wszak jak wolnosc to wolnosc,kazdy moze byc jaki chce...a tobie gowno do tego..kto ci dał moralne prawo aby kogos krytykowaći ustawiac według własnego widzimisie...
smieszna jestes z tym gonieniem i wyższoscia..ale takie nadete typy tak maja...nie dochodzi do nich ze sa śmieszni...jestem na tym forum juz od kilku ładnych lat i nie musze sie promować...a takich madrali jak ty juz tu kilku było...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Cos nowego, interesujace stworzysz, czy tylko kilometrowe cytaty ?
Slownik Manki ubozeje coraz bardziej
Skracasz sie, zamiast rozwijac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(przesympatyczni)
Wiking
Ogloszenie juz nie jest aktualne

Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Szkoda, liczyłem/liczyliśmy na interesującą znajomość...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
sabiat napisał:

nie przejmuj sie tak... : )
juz niebawem wszyscy spotkacie sie w gettcie!
Kurwa co raz to nowsze choroby i patologie > dokąd ten swiat zmierza ?
Dzis pedał, to prawie normalny człowiek (na szczescie PRAWIE)!
Obcy facet jebie twoja żonę (?) ciebie to kreci?
kurwa o co tutaj chodzi ? > żona patrzy jak jej mąz wali obcą swinie > ciebie to kręci ???
I wtem podbija do niej kolejny tup ze sterczącym wackiem (obcy typ) i jedzie ja w dupala > czy to jest kurwa normalne ?
Chyba nikt normalny nie powie mi, ze to ja jestem nienormalny twierdząc, ze to ci ludzie pierdolący sie na wzajem sa normalni ???

ps: Jasta prosze pomóz mi zrozumiec, proszę......
Proszę równiez hilton-kę moją mądrą idolkę, bo nie daje juz rady...
Balum, a moze ty wiesz ocb z tymi zboczencami ?

ps II: Ja tez (idąc tropem tego zboka) mam fantazje sexualne, ale zeby marzyc o widoku obcego typa rżnącego moja kochaną żonę ?

Nie no kurwa jasiek where r u ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Taki Ktos napisał:
sabiat napisał:

kurwa o co tutaj chodzi ? > żona patrzy jak jej mąz wali obcą swinie > ciebie to kręci ???
I wtem podbija do niej kolejny tup ze sterczącym wackiem (obcy typ) i jedzie ja w dupala > czy to jest kurwa normalne ?
Chyba nikt normalny nie powie mi, ze to ja jestem nienormalny twierdząc, ze to ci ludzie pierdolący sie na wzajem sa normalni ???

ps II: Ja tez (idąc tropem tego zboka) mam fantazje sexualne, ale zeby marzyc o widoku obcego typa rżnącego moja kochaną żonę ?

hmm normalny sie odezwal, czytajac to co napisales wnioskuje ze jestes mimo wszystko bardzo obeznany w temacie, czyli co ? skoro nie praktykujesz ?
ogladasz pewnie filmy czyli po prostu jestes pierdola, skoro fantazjujesz to zrob cos z tym jesli nie chcesz, nie rob, wylacz radio maryjne i wyjdz do ludzi w koncu, w koncu zyjesz w bardziej wyzwolonym seksualnie kraju niz Polska no chyba ze nie chcesz sie integrowac....... ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
Kurwa co raz to nowsze choroby i patologie > dokąd ten swiat zmierza
mylisz sex z miloscia

jak ci wyrucha skarbowka to znaczy ze ja kochasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ze sportowym pozdrowieniem > spierdalajta!
gdzies ty sie wychowywal skoro akceptujesz i stosujesz wulgarna agresje
a potepiasz sex
kto ci zrobil taka krzywde
TVN skrzywil ci psychike naogladales sie filmow z Rambo
bo te z seksem to dawali po 23 jak juz spales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
sabiat napisał:

No to zes kurwa zrozumial co????hahahaha dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
Taki Ktos napisał:
sabiat napisał:

No to zes kurwa zrozumial co????hahahaha dobre

do czego pijesz ty kurwa skoksowany koniu ?

Piszesz ty jak to czujesz (?)
pisze tez ja (!)
Kreci cie jak obcy facet jebie twoja starą? to wal smiało jak w dym w ta patologie

ps: na zkonczenie tej nierównej gadki > ja nie uprawiam sexu z kobietami, których nie kocham!
Czy to dla ciebie do ogarniecia, czy walisz wszystko co na drzewo nie ucieka......?
Mnie wacek nie staje, kiedy nie czuje nic do kobiety.....

Wiec zrozumcie trole, ze nie wszyscy sa zwierzetami i nie wszyscy traktują sex jak potrzebe fizologiczną....

ze sportowym pozdrowieniem > pierdolcie sie (na wzajem )!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok